ʻO nā mea hoʻopiha luakini: kumu, kūpono a me nā hopena ʻaoʻao

ʻO nā mea hoʻopihapiha dermal e pili ana i nā mea e like me ka hyaluronic acid i hoʻokomo pololei ʻia i loko o ka ʻili, e kōkua ana e hōʻemi i ke ʻano o nā wrinkles a me nā hopena ʻelemakule ʻē aʻe ma ka ʻili.
E heluhelu e aʻo hou e pili ana i nā pono o ka hoʻohana ʻana i nā dermal fillers i loko o nā luakini, a me kekahi mau pilikia a me nā mea i manaʻo ʻia i ka wā o ke kaʻa.
Manaʻo nui ʻia nā mea hoʻopiha dermal i loko o nā luakini he palekana a hiki ke hoʻohana ʻia no nā pono he nui.Eia nō naʻe, ma muli o ka nui a me nā ʻano kīʻaha koko ma kēia wahi, ʻo ka luakini kekahi o nā wahi paʻakikī loa e hoʻokomo ʻia ma ke anatomically.
Hiki ke hoʻomaka ʻia ka makapō hoʻokahi hoʻokomo hewa ma kēia wahi.Ma mua o ke koho ʻana i kēia hoʻonā, e hoʻomaopopo pono ʻoe a me kāu kahu mālama ola a kūkākūkā i nā pilikia e hiki mai ana.
I kou mau makahiki, e lilo ana ka momona o kou wahi luakini, no laila ke nānā 'ia ka "poha" me ka 'ole o kona nui maoli.
Hiki i nā mea hoʻopiha dermal e like me ka hyaluronic acid ke kōkua i ka hoʻopiha ʻana i kēia mau puʻuwai a hoʻihoʻi i ka leo i loko o nā luakini a me nā wahi kuʻemaka.
Hiki i nā mea hoʻopihapiha dermal ke hoʻonui i ka nui o ka wahi o ka luakini a hoʻonui i ka ʻili.Hiki i kēia ke kōkua i ka hoʻopololei ʻana i kou ʻili a hōʻemi i ke ʻano o nā wrinkle a puni kou mau luakini, nā maka, a me ka lae.
He kūpono loa ka hyaluronic acid no kēia kumu no ka mea, hana maoli kou kino i kēia mea.ʻO ia ke ʻano hiki i kou kino ke hoʻihoʻi hou iā ia me ka ʻole o ka hoʻomake ʻana, a hiki ke hoʻopau ʻia ka hopena no 12 mau mahina.
Hiki i kekahi mau mea hoʻopiha dermal ke kōkua i kou kino e hana i ka collagen maoli, a laila e hoʻihoʻi i ka momona i loko o kou mau luakini.Hiki iā lākou ke hoʻopaʻa i ka ʻili a hoʻemi i nā wrinkles, ʻoiai e ʻoi aku ka ʻōpio.
ʻO ka poly-L-lactic acid kahi laʻana o nā mea hoʻopihapiha, hiki ke hoʻoulu maoli i kou ʻili e hana i ka collagen, a laila e hana i ka paʻa maoli maoli a me ka hōʻemi ʻana i nā wrinkles.
Hiki ke hoʻokomo ʻia ka dermal filler ma nā luakini i loko o nā minuke wale nō, a ʻo ka manawa hoʻihoʻi holoʻokoʻa ma lalo o kekahi mau lā.ʻAʻole pono ʻoe e loaʻa ka anesthesia a i ʻole kekahi e lawe iā ʻoe i ka home ma hope o ka hana.
Ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, pono ke ʻoki plastik i ka anesthesia a i kekahi mau hihia e koi i ke komo ʻana i kahi keʻena olakino.ʻOi aku ke kumukūʻai o kēia ma mua o ke kaʻina maʻi ma waho.
ʻO ka hoʻōla piha ʻana mai ka hōʻoki ʻana i ka helehelena hiki ke lawe i kekahi mau pule a hiki ke hoʻonui i ka ʻeha a me nā pilikia.
I kekahi mau hihia, hiki i ka hoʻohana ʻana i nā dermal fillers i loko o nā luakini ke kōkua i ka hoʻokiʻekiʻe ʻana i nā ʻaoʻao o nā maka kokoke loa i nā luakini.
Hiki ke hoʻopaʻa i ka ʻili a me ka hoʻonui ʻana i ka nui o nā mea hoʻopiha dermal, e hōʻemi ana i ke ʻano o nā wrinkles i ʻike mau ʻia ʻo "nā kapuaʻi kuʻi" e hōʻiliʻili a puni nā maka.
ʻAʻole like me ka ʻoki ʻana i ka plastic, he manawa pōkole nā ​​mea hoʻopihapiha dermal a hiki ke mau mai 6 mau mahina a i kekahi mau makahiki ma mua o ka pono e hana hou ʻia.
He mea ʻino paha kēia no kekahi poʻe, akā inā ʻaʻole ʻoluʻolu ʻoe i kou helehelena a i ʻole ʻoluʻolu paha i nā hopena ʻaoʻao, he mea maikaʻi paha ia.
Hiki iā ʻoe ke hoʻololi i ka helu o nā mea hoʻopihapiha a i ʻole ke kūlana pololei o nā mea hoʻopihapiha i nā koho like ʻole, inā makemake ʻoe e kiʻi i kahi hiʻohiʻona ʻē aʻe, a hiki i kou māʻona piha i nā hopena.
ʻO kēlā me kēia ʻano mea hoʻopihapiha injectable hiki ke loaʻa nā hopena ʻaoʻao.He mea maʻamau a ʻaʻole koʻikoʻi kekahi no ka mea maʻamau e nalowale lākou i loko o hoʻokahi pule a i ʻole.
Akā ʻoi aku ka koʻikoʻi o kekahi mau hopena ʻaoʻao a hiki ke hoʻopilikia i ka wā lōʻihi inā ʻaʻole mālama pono ʻia.
Eia kekahi mau hopena ʻaoʻao liʻiliʻi maʻamau ma kahi kokoke i ke kahua injection, e nalo maʻamau i loko o 1 a 2 mau pule:
ʻOiai ua ʻae ka Food and Drug Administration (FDA) i kekahi mau dermal fillers, ʻaʻole lākou i ʻae i kekahi o ia mau mea no nā luakini.ʻO kēia ka hoʻohana ʻole ʻia o kēia mau huahana a pono e hoʻohana me ka akahele e nā mea hoʻolako i aʻo ʻia.
Ma hope o ka hoʻopau ʻana i ka hoʻokolokolo mua a me ka mōʻaukala olakino, eia ke ʻano e hoʻopau maʻamau ai ke kauka lapaʻau a loea i nā kaʻina hana i koe:
ʻO ke kumukūʻai o nā mea hoʻopihapiha dermal i loko o nā luakini ma kahi o US $ 1,500 no kēlā me kēia lapaʻau, ma muli o ke ʻano o ka hoʻopihapiha i hoʻohana ʻia a me ka lōʻihi o ka mālama ʻana.Hiki i ka ʻike a me ka kaulana o ka mea hoʻolako ke hoʻopili i nā kumukūʻai.
Wahi a ka ʻikepili mai ka American Society of Plastic Surgeons (ASPS), ʻo kēia ka haʻihaʻi ʻana o ke kumu kūʻai hoʻokahi injection o kekahi o nā mea hoʻopihapiha dermal kaulana loa:
Pono paha ʻoe i nā injections he nui i loko o ka makahiki e mālama i ka hiʻohiʻona i loaʻa me kēia mau mea hoʻopihapiha.
I ka hopena, pono ʻoe e ʻimi i kahi kanaka kūpono e hoʻomaopopo i kāu mea e makemake ai, a me kahi syringe e hōʻoluʻolu ai ʻoe a hilinaʻi hoʻi e kiʻi i ka hopena nani āu e makemake ai.
Hiki i nā mea hoʻopiha dermal i loko o nā luakini ke kumu kūʻai haʻahaʻa, ʻano haʻahaʻa haʻahaʻa e ʻoi aku ka ʻōpio o kou mau maka a me nā kuʻemaka, ʻoi aku ka maikaʻi ke hoʻohālikelike ʻia me ka ʻoki plastik a i ʻole nā ​​​​ʻoihana hoʻomake nui ʻē aʻe.
Eia nō naʻe, ʻaʻole pilikia nā mea hoʻopihapiha dermal.E kūkākūkā me kāu kauka inā palekana ka loaʻa ʻana o nā mea hoʻopihapiha dermal a pehea e loaʻa ai kēia lapaʻau ʻoiai e hōʻemi ana i ka pilikia o nā pilikia lōʻihi.
ʻO nā mea hoʻopiha maka he mea synthetic a kūlohelohe paha i hoʻokomo ʻia e nā kauka i loko o nā laina, nā ʻōpala a me nā ʻiʻo o ka maka e hōʻemi ...
ʻOiai ʻo Belotero lāua ʻo Juvederm nā mea hoʻopihapiha dermal e kōkua i ka hōʻemi a i ʻole ka hoʻopau ʻana i nā wrinkles maka, wrinkles a me nā wrinkles, ma kekahi mau ʻano, ʻoi aku ka maikaʻi o kēlā me kēia ...
ʻO Restylane a me Radiesse nā mea hoʻopihapiha dermal i hoʻolālā ʻia e hoʻonui i ka nui o ka ʻili.Akā aia nā mea ʻelua i nā hoʻohana ʻokoʻa, nā kumukūʻai a me…
ʻO ka hoʻopiha papalina he hana hoʻonaninani maʻalahi.Hiki ke loaʻa nā hopena mai 6 mahina a 2 mau makahiki.E ʻike inā he moho maikaʻi ʻoe a he aha…
ʻO nā kaʻina hana e hoʻohui i ka microneedling me ka radiofrequency, e like me Infini microneedling, hiki ke kōkua i ka hōʻemi ʻana i ke ʻano o nā ʻeleʻele haki.
Hiki ke kōkua ke ʻoki ʻūhā a me nā kaʻina hana ʻē aʻe iā ʻoe e wehe i ka momona makemake ʻole i pane ʻole i ka hoʻoikaika kino a me ka meaʻai wale nō.aʻo hou mai.
Hāʻawi ka wehe ʻana i ka lauoho laser underarm i nā hopena lōʻihi ma mua o nā ʻano hana hoʻoneʻe lauoho home ʻē aʻe, akā ʻaʻole ia me nā hopena ʻaoʻao.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-31-2021