Pehea ka lōʻihi o ka mea hoʻopihapiha i ke ola lawelawe o Juvederm, Restylane a me nā huahana ʻē aʻe?

He nui wale nā ​​mea e hiki ai i nā huahana mālama ʻili ke hana i mea e hōʻemi ai i nā wrinkles a hana i ka ʻili maʻalahi a ʻōpio.ʻO ia ke kumu e huli ai kekahi poʻe i nā mea hoʻopihapiha dermal.
Inā ʻoe e noʻonoʻo ana i nā mea hoʻopihapiha, akā makemake ʻoe e ʻike hou aʻe e pili ana i ko lākou ola lawelawe, kahi e koho ai, a me nā pilikia kūpono, hiki i kēia ʻatikala ke kōkua i ka pane ʻana i kēia mau nīnau.
I kou mau makahiki, hoʻomaka kou ʻili e nalowale i kona elasticity.Ua hoʻomaka ka ʻiʻo a me ka momona ma ka maka.Hiki i kēia mau hoʻololi ke hana i nā wrinkles a me ka ʻili ʻaʻole e like me ka maʻalahi a i ʻole ka momona e like me ka wā ma mua.
Hiki i nā mea hoʻopiha dermal, a i ʻole i kapa ʻia ʻo "wrinkle fillers", hiki ke kōkua i ka hoʻoponopono ʻana i kēia mau pilikia pili makahiki ma:
Wahi a ka American Council of Cosmetic Surgery, ʻo nā mea hoʻopihapiha dermal nā mea e like me ka gel-like me ka hyaluronic acid, calcium hydroxyapatite, a me ka poly-L-lactic acid, kahi i hoʻokomo ʻia e kāu kauka ma lalo o ka ʻili.
Manaʻo ʻia ʻo Dermal filler injection he kaʻina hana liʻiliʻi liʻiliʻi e pono ai ka liʻiliʻi o ka downtime.
"ʻO kekahi mau mea hoʻopihapiha dermal hiki ke hoʻomau no 6 a 12 mau mahina, aʻo nā mea ʻē aʻe hiki ke hoʻomau no 2 a 5 mau makahiki," wahi a Kauka Sapna Palep o Spring Street Dermatology.
ʻO nā mea hoʻopihapiha dermal maʻamau i loaʻa i ka hyaluronic acid, kahi hui kūlohelohe e kōkua i ka hana ʻana i ka collagen a me ka elastin.
No ka hāʻawi ʻana iā ʻoe i ka ʻike maikaʻi aʻe o kāu mau manaʻo no nā hopena, ua kaʻana like ʻo Palep i ke ola o kekahi o nā mea hoʻopihapiha dermal kaulana loa, me Juvaderm, Restylane, Radiesse a me Sculptra.
Ua wehewehe ʻo Palep i ka hoʻohui ʻana i ke ʻano o ka huahana hoʻopihapiha i hoʻohana ʻia, aia kekahi mau mea ʻē aʻe e pili ana i ke ola o nā mea hoʻopihapiha dermal.Aia kēia me:
Ua wehewehe ʻo Palep i nā mahina mua ma hope o ka hoʻopiʻi ʻana, e hoʻohaʻahaʻa mālie ka mea hoʻopihapiha.Akā mau nā hopena i ʻike ʻia no ka mea ua loaʻa i ka mea hoʻopihapiha ka mana hoʻoheheʻe wai.
Eia naʻe, kokoke i ka waena waena o ka lōʻihi i manaʻo ʻia o ka hoʻopiha ʻana, e hoʻomaka ʻoe e ʻike i ka emi ʻana o ka nui.
"No laila, he mea maikaʻi loa ka hoʻokōʻana i ka hoʻopihapiha hoʻopihapiha a me ka hoʻopihapiha hoʻopihapiha i kēia manawa, no ka mea hiki ke mālama i kou hopena no ka manawa lōʻihi," wahi a Palep.
ʻO ka ʻimi ʻana i ka mea hoʻopiha dermal kūpono he hoʻoholo āu e hana ai me kāu kauka.I nā huaʻōlelo ʻē aʻe, pono kou manawa e hana i kahi noiʻi a kākau i nā pilikia āu e hālāwai ai ma mua o ka hana ʻana i kahi manawa.
He manaʻo maikaʻi nō hoʻi e nānā i ka papa inoa o nā mea hoʻopihapiha dermal i ʻāpono ʻia e ka Food and Drug Administration (FDA).Ua helu pū ke ʻoihana i nā mana i ʻae ʻole ʻia i kūʻai ʻia ma ka pūnaewele.
Wahi a Palep, ʻo ka hoʻoholo koʻikoʻi i ke koho ʻana i kahi mea hoʻopihapiha inā hiki ke hoʻohuli.I nā huaʻōlelo ʻē aʻe, pehea ka lōʻihi o kāu makemake e hoʻopiha ai?
Ke hoʻoholo ʻoe i ka mea maikaʻi loa iā ʻoe, ʻo ka mea aʻe e noʻonoʻo ai ʻo ia ka wahi o ka injection a me ke ʻano āu e makemake ai.
No nā hualoaʻa maikaʻi loa, e ʻoluʻolu e ʻimi i ka dermatologist a i ʻole ke kauka lapaʻau i hōʻoia ʻia e ke komite.Hiki iā lākou ke kōkua iā ʻoe e hoʻoholo i ka mea hoʻopihapiha kūpono no kāu mau pono.
Hiki iā lākou ke kōkua iā ʻoe e hoʻomaopopo i ka ʻokoʻa ma waena o nā ʻano mea hoʻopihapiha a pehea e hoʻoponopono ai kēlā me kēia ʻano mea hoʻopihapiha i nā wahi kikoʻī a me nā pilikia.
No ka laʻana, ʻoi aku ka maikaʻi o kekahi mau mea hoʻopihapiha no ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka ʻili ma lalo o nā maka, a ʻoi aku ka maikaʻi o nā mea ʻē aʻe no nā lehelehe a i ʻole nā ​​papalina.
Wahi a ka American Academy of Dermatology, ʻo nā hopena ʻaoʻao maʻamau o nā mea hoʻopihapiha dermal e komo pū me:
No ke kōkuaʻana i ka ho'ōla a me ka ho'ēmiʻana i ka pehu a me kaʻehaʻana,'ōleloʻo Palep i ka hoʻohana kumuhana a me ka waha o Arnica.
No ka hōʻemi ʻana i ka hopena o nā hopena koʻikoʻi, e koho i ka dermatologist a i ʻole ke kauka lapaʻau i hōʻoia ʻia e ke komite.Ma hope o nā makahiki o ka hoʻomaʻamaʻa lāʻau lapaʻau, ʻike kēia mau kauka pehea e pale ai a hōʻemi paha i nā hopena maikaʻi ʻole.
Wahi a Palep, inā loaʻa iā ʻoe kahi hyaluronic acid filler a makemake ʻoe e hoʻohuli i nā hopena, hiki i kāu kauka ke hoʻohana i ka hyaluronidase e kōkua i ka hoʻopau ʻana.
ʻO ia ke kumu inā ʻaʻole ʻoe i hoʻohana i ka hoʻopiha dermal ma mua a ʻaʻole maopopo i ka mea e hiki mai ana, e ʻōlelo ʻo ia i kēia ʻano hoʻopihapiha.
ʻO ka mea pōʻino, no kekahi mau ʻano o nā mea hoʻopihapiha dermal, e like me Sculptra a me Radiesse, ʻōlelo ʻo Palep e kali ʻoe a nalowale nā ​​​​hopena.
ʻO nā mea hoʻopihapiha Dermal kahi koho kaulana e hōʻemi i ke ʻano o nā wrinkles a hoʻolilo i kou ʻili i ka plumper, paʻa a ʻōpio.
ʻOiai he liʻiliʻi ka manawa haʻahaʻa a me ka manawa hoʻihoʻi, aia nō nā pilikia e pili ana i kēia kaʻina hana.I mea e hōʻemi ai i nā pilikia, e ʻoluʻolu e koho i kahi dermatologist i hōʻoia ʻia e ka papa.
Inā ʻaʻole ʻoe maopopo i ka mea hoʻopihapiha kūpono iā ʻoe, hiki i kāu kauka ke kōkua i ka pane ʻana i kāu mau nīnau a alakaʻi iā ʻoe i ke koho ʻana i ka filler i kūpono i nā hopena āu e makemake ai.
I ka lilo ʻana o ka mālama ʻili i mea kaulana i nā kāne, ʻo ia ka manawa e kau ai i ke kumu no nā hana maikaʻi i kēlā me kēia lā.Hoʻopili mākou mai ʻekolu…
ʻAʻohe punawai kupua o ka ʻōpio, a ʻaʻohe hopena kūpono no ka ʻeleʻele a me ka ʻili ʻili.Akā aia kekahi mau blog mālama ʻili e hiki ke pane i kāu…
Inā makemake ʻoe i kahi kaʻina hana maʻalahi ʻekolu i ke kakahiaka a i ʻole kahi regimen 10-step piha i ke ahiahi, ʻo ke kauoha āu e hoʻohana ai i ka huahana…


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-28-2021